Maaike

Zeer tevreden over de cursus Engels. De inhoud van de cursus sloot goed aan bij mijn gestelde doelen.

Rogier

Fantastische begeleiding en werkwijze om moeiteloos een taal eigen te maken.

Joop

Het leerproces – bij het leren van de Franse taal met behulp van de methode van diepe ontspanning – gaat als het ware vanzelf. Onder de bezielende leiding van Eléonore leer ik met zeer veel plezier Frans lezen en spreken. Het resultaat is dat ik na ongeveer een jaar les nu al eenvoudige Franse boekjes lees en me op basaal niveau verstaanbaar kan maken. Iedereen kan ik deze methode, bij het instituut Heart of Language, van harte aan bevelen.

Naomi

Taalles bij Eleonore is absoluut aan te bevelen. Op een prettige, snelle manier leren!

Irene

Leren met Eléonore en haar team was een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Ik heb zo snel geleerd en met de extra traktatie van dagelijkse ontspanning ook.

Pascal

Een gepersonaliseerde methode, comfortabel, flexibel en afgestemd op mijn behoeften.

Sylvie

Na mijn eerste Engelse sessie onder hypnose werden de Engelse geluiden duidelijker en had ik het gevoel dat ik voor het eerst de Engelse woorden ontdekte. Ik kon een onderscheid maken tussen geluiden en lettergrepen. Het was indrukwekkend en het opende enorm en letterlijk mijn oren. Bovendien verdween mijn Engelse spreekangst. Ik ben de school die dit programma heeft georganiseerd zo dankbaar. Het is snel, efficiënt en ik kan het alleen maar aanbevelen.

David

Mijn eerste sessie vond plaats na een lange en stressvolle dag, en het voelde ongelooflijk hoe ik aan het einde volledig ontspannen en opnieuw verbonden was. Ik had ook het gevoel dat ik omringd was door de taal en het deed me het op een heel andere manier horen. Daardoor realiseerde ik me dat ik heel anders naar gesprekken in het Nederlands luisterde.

Fanny

Ik testte het leren onder hypnose van het Nederlands. Door deze andere benadering kan ik me meer op mijn gemak voelen met de taal en geen vragen stellen wanneer ik wil praten en wil genieten van vooruitgang. Ik raad het ten zeerste aan !!

Marijn

Het was een geweldige ervaring om in korte tijd Spaans te leren met de methode van Heart of Language.