Leer Spaans in diepe ontspanning/onder hypnose

Of u nu Spaans nodig heeft voor uw werk, in het dagelijks leven of omdat u gewoon affiniteit heeft met de Spaanse ziel, zullen we u door de stadia van het leren van deze prachtige taal leiden.

Spaans wordt in veel verschillende landen ter wereld gesproken en is een taal met een brede wereldwijde invloed op het bedrijfsleven en de cultuur. Het is de tweede taal die in de VS wordt gesproken en tegenwoordig wordt de taal ook erg populair in Azië, wat het belang ervan in mondiale economische markten aantoont.

Met onze methode van leren in diepe ontspanning/onder hypnose, wordt het verbeteren van uw accent en het uitspreken van precies het beroemde gerolde geluid kinderspel. Als u helemaal opnieuw begint, biedt de methode u een constante ondersteuning zodat u een solide basis en een goed begrip van de taal krijgt. Als u al noties van Spaans hebt, zult u versteld staan ​​van uw snelle vooruitgang.

Spaans is een van de meest fonetische talen ter wereld, dus als u weet hoe een woord wordt gespeld, kunt u bijna altijd weten hoe het wordt uitgesproken.

De variaties tussen het Spaans dat in Spanje of Latijns-Amerika wordt gesproken, liggen vooral in de uitspraak, de intonatie en de snelheid waarmee de taal wordt gesproken, en ze belemmeren de communicatie niet. Het is echter absoluut mogelijk om in diepe ontspanning/onder hypnose de woordenschat en het accent van een specifieke regio te leren als u dat wilt.

Onze methode begeleidt u stap voor stap op een comfortabele manier. Het leren wordt zowel efficiënt als moeiteloos, u zult instinctief de taal begrijpen net als een kind dat zijn moedertaal leert.