Leer Russisch in diepe ontspanning/onder hypnose

Of u nu de Russische taal nodig heeft voor uw werk, in het dagelijks leven of omdat u gewoon affiniteit voelt met de Russische ziel, we begeleiden u door de fasen van wat altijd als een ontmoedigende taal werd beschouwd om te leren, met een rijke verscheidenheid en complexiteit van geluiden.

De uitdagingen van het leren van Russisch trekken elk jaar meer en meer enthousiaste studenten aan, vooral omdat het land een vrije markteconomie is geworden waar kennis van de Russisch taal een wereld van zakelijke kansen opent.

In het begin kan het echter lastig zijn om Russische geluiden te horen en te herkennen. en niet te vergeten het uit te spreken. Vanwege zijn buitengewone rijkdom aan geluiden, wordt de Russische taal door de taalkundige Claude Hagège beschouwd als de mooiste taal ooit.

Met onze methode van leren in diepe ontspanning/onder hypnose, wordt u echter stap voor stap op een comfortabele manier begeleid. U zult leren net als een kind die zijn moedertaal leert, wat effectief, moeiteloos en lonend is.