Leer Mandarine chinees in diepe ontspanning/onder hypnose

Herinner uwzelf dat een reis van duizend mijlen met een stap begint.
千里 之 行 , 始于 足下
Laozi, Daoist philosopher, 6th century BC

China is een belangrijke speler geworden in de internationale industrie, economie en politiek. Hoewel de internationale aanwezigheid nog steeds groeit, is Chinees nu een essentiële taal geworden voor internationale betrekkingen. Gesproken door meer dan 955 miljoen moedertaalsprekers wereldwijd, biedt het leren van Chinees technisch de mogelijkheid om met meer dan 13% van de totale bevolking van de wereld te spreken.

Mandarijn Chinees is een toontaal, wat betekent dat de toonhoogte of intonatie waarin een geluid wordt gesproken de betekenis drastisch beïnvloedt. Het horen en leren van de tonen is niet zo moeilijk als u zou denken. De lessen in diepe ontspanning/onder hypnose zullen uw oren openen zodat u de geluiden en verschillende tonen gemakkelijk en precies kunt horen en uitspreken.

Chinese grammatica is ook verrassend eenvoudig, met geen van de tijden, meervouden, gevallen of geslachten die het leren van Europese talen moeilijk kunnen maken. Met onze methode zal de grammatica snel heel logisch aanvoelen en u zult het instinctief begrijpen, net als een kind dat zijn moedertaal leert.

Het moeilijkste, maar mogelijk meest opwindende en lonende aspect van het leren van Chinees is zeker het leren schrijven van de tekens. Van alle talen die tegenwoordig worden gesproken, heeft Chinees het oudste schriftsysteem. Met tekens die zijn gegraveerd in dierenbotten uit 1600 voor Christus. Het Latijnse alfabet daarentegen ontstond pas bijna 1000 jaar later, in de 7e eeuw voor Christus.

Doet u denken aan hiërogliefen uit het oude Egypte, dit pictografische schrijfsysteem is buitengewoon mooi en poëtisch, en het zal fascinerend voelen om te leren. De lessen in diepe ontspanning of onder hypnose zullen natuurlijk helpen bij het leren van die geschreven karakters, het proces zal veel gemakkelijker en efficiënter aanvoelen.

Door onze methode voelt u zich geïnspireerd door de schoonheid van de taal en krijgt u inzicht in de Chinese literatuur en cultuur. U zult genieten van het proces van moeiteloos leren, snel vooruitgang boeken en de Chinese taal meer en meer beheersen, of u nu net begint of u uw beheersing van de taal wilt perfectioneren.