Leer Japans in diepe ontspanning/onder hypnose

Of u nu wat Japans nodig heeft voor uw werk, in het dagelijks leven of omdat u gewoon affiniteit voelt met de Japanse cultuur. Wij begeleiden u door de fasen van het leren van deze mooie en rijke taal.

Japans is niet direct gerelateerd aan een andere taal, en in tegenstelling tot andere Aziatische talen is Japans niet tonaal, wat het een beetje eenvoudiger maakt om te leren. Elke lettergreep krijgt evenveel nadruk en dus is uitspraak een stuk eenvoudiger.

Met lessen in diepe ontspanning/onder hypnose, voelt u uw oren snel openen en hoort u alle geluiden van de taal gemakkelijker en nauwkeuriger. U zult u vertrouwd voelen met de uitspraak. De grammatica zal snel heel logisch en instinctief voor u aanvoelen, net als een kind dat zijn moedertaal leert.

Gesproken Japans kan eenvoudig worden geleerd met behulp van het romanized script, terwijl de verwerving van tekens het meest uitdagende deel van de taal is. Bestaande uit duizenden Chinese karakters genaamd Kanji en 2 Japanse lettergrepen van 48 karakters elk genaamd Hiragana en Katakana, is het Japanse schrift inderdaad zeer complex.

Lessen in diepe ontspanning/onder hypnose zullen echter enorm helpen bij het leren van de tekens en het proces zal leuk, gemakkelijk en lonend aanvoelen.

Onze cursussen laten u inspireren door de schoonheid van de taal en geven u inzicht in de Japanse literatuur en cultuur. U zult genieten van het proces van moeiteloos leren, snel vooruitgang boeken en de Japanse taal meer en meer beheersen, of u nu net begint of u uw beheersing van de taal wilt perfectioneren.