Leer Italiaans in diepe ontspanning/onder hypnose

Beschouwd als de mooiste romantische taal die er is en een van de mooiste talen, Italiaans is een echt fantastische en lonende taal om te spreken.

De spelling komt overeen met de uitspraak en de grammatica, in tegenstelling tot in het Frans, en het is zeer regelmatig en voorspelbaar. Met al zijn dubbele medeklinkers en melodieuze klinkers is Italiaans een taal waar u snel gecharmeerd van zult raken als dat nog niet het geval is.

Of u nu net begint met Italiaans of u uw beheersing van de taal wilt perfectioneren, kunt u met onze methode in diepe ontspanning/onder hypnose uw vocabulaire snel uitbreiden, uw spreekvaardigheid, uw begrip verbeteren en uw accent verfraaien.

De rijke geschiedenis, cultuur, prachtige architectuur en het heerlijke eten van Italië zijn allemaal redenen om het een van de meest gewilde toeristische bestemmingen ter wereld te maken. Of u nu wat Italiaans nodig heeft voor uw vakantiereizen, uw werk, in het dagelijks leven of omdat u gewoon affiniteit voelt met de Italiaanse cultuur, wij begeleiden u door de fasen van het leren van deze prachtige taal.

Wanneer u met onze methode in diepe ontspanning/onder hypnose leert, wordt u stap voor stap op een comfortabele manier begeleid en u zult leren net als een kind die zijn moedertaal leert, wat efficiënt, moeiteloos en lonend is.