Leer Hongaars in diepe ontspanning/onder hypnose

De Hongaarse taal is erg melodieus en de medeklinkers hebben absoluut unieke fonetiek. Hongaars komt uit de Ularic-regio van Azië en maakt deel uit van de Fins-Oegrische taalgroep, waardoor het zeer dicht bij het Fins en het Ests ligt. Het klinkt als iets wat u nooit eerder heeft gehoord. Het is bekend dat Hongaars een van de meest uitdagende talen is om te leren. Met zijn achttien zelfstandige naamwoorden, zijn veertien klinkers en talloze complexe grammaticale regels is Hongaars inderdaad een zeer moeilijk te leren taal.

Met onze methode van leren in diepe ontspanning/onder hypnose, kunt u echter heel zelfverzekerd en comfortabel met dergelijke uitdagingen worden. Uw oren zullen zich openen zodat u gemakkelijk en precies alle geluiden van de taal kunt horen en daardoor uitspreken en de grammatica zal snel heel logisch aanvoelen. U zult het instinctief begrijpen, net als een kind dat zijn moedertaal leert.

Door de eeuwen heen is het Hongaars natuurlijk geëvolueerd en veranderd net als elke andere taal. Hongaars blijft echter trouw aan zijn oude wortels en bevat maar liefst achtenzestig procent van zijn etymonen, of oorspronkelijke woorden. Vergeleken met de vier procent die door de Engelse taal wordt behouden, of de vijf procent die door het Hebreeuws wordt bewaard, is dit echt ongelooflijk.

De Hongaarse taal heeft ook een ongelooflijk overvloedige woordenschat, die u natuurlijk heel gemakkelijk kunt leren in diepe ontspanning/onder hypnose.

Met onze cursussen zult kunt u genieten van het proces van moeiteloos leren, snel vooruitgang boeken bij het beheersen van de taal, of u nu een beginner zijn of u wilt uw kennis van de taal perfectioneren.