Leer Deens in diepe ontspanning/onder hypnose

Deens is een extreem rijke taal die teruggaat tot de Vikingtijd, van ongeveer 800 voor Christus tot 1.000 AD. Het is wederzijds verstaanbaar met Noors en Zweeds, wat betekent dat sprekers van elke taal elkaar kunnen begrijpen. Op deze manier is het leren van Deens bijna hetzelfde als het leren van drie talen in één!

Of u nu wat Deens nodig heeft voor uw werk, in het dagelijks leven of gewoon affiniteit hebt met de Deense cultuur, wij begeleiden u door de fasen van het leren van deze geweldige taal.

De Deense taal heeft een uiterst complexe grammatica, 29 letters in het alfabet, 3 meer dan het Nederlands, waarvan de extra 3 het meest worden gebruikt voor een nette fonologische functie genaamd stød, die kan klinken als een kleine hik of een kraak in iemands stem, notoir uitdagend voor niet-native speakers om te beheersen.

Met onze methode van leren in diepe ontspanning/onder hypnose, kunt u echter heel zelfverzekerd en comfortabel met dergelijke uitdagingen worden. De lessen zullen uw oren openen zodat u alle geluiden van de taal gemakkelijk en precies kunt horen en uitspreken, en de grammatica zal snel heel logisch aanvoelen. U zult het instinctief begrijpen, net als een kind dat leert zijn moedertaal te leren.

Er is een aantal studies geweest die aantonen dat Denemarken een van de gelukkigste plekken ter wereld is om in te wonen, waardoor het leren van de Deense taal een zeer verstandige keuze is.