Leer Portugese in diepe ontspanning/onder hypnose

De uitdaging van het leren van Portugees is om elk jaar meer en meer enthousiaste studenten aan te trekken, en vooral vanwege de groei van Brazilië, opent kennis van het Portugees tegenwoordig een wereld van zakelijke kansen.

Of u nu een beetje Portugees nodig heeft voor uw werk, in het dagelijks leven of gewoon wilt genieten van spreekcomfort tijdens uw vakantie, wij begeleiden u door de verschillende stadia van het leren van deze zeer rijke taal.

Portugees is een oude taal met een fascinerende geschiedenis. Een Romaanse taal, ontwikkeld in Portugal nadat het Latijn daar werd gebracht door Romeinse kolonisten in de derde eeuw voor Christus en dus zoveel woorden deelt met Spaans, Italiaans en Frans. Een andere grote invloed op de taal was Arabisch, en honderden Portugese woorden zijn hiervan afgeleid.

De taal die in Brazilië wordt gesproken, is geëvolueerd om heel anders te zijn dan die van Portugal. Portugees uit Portugal en Portugees uit Brazilië zijn inderdaad erg verschillend en met onze methode in diepe ontspanning of onder hypnose kun je natuurlijk de specifieke woordenschat, uitspraak en het accent leren die je nodig hebt, met een native Braziliaanse of Portugese spreker.

Door te leren in diepe ontspanning/onder hypnose zult u uw geïnspireerd voelen door de schoonheid van de taal, de literatuur en de cultuur en u zult genieten van het proces van moeiteloos leren, snel vooruitgang boeken en meer en meer Portugees beheersen, of u nu een beginner bent of de taal beter wilt behersen.