Leer Frans in diepe ontspanning/onder hypnose

Met zijn fascinerende literatuur en zijn rijke romantische geluiden is Frans een van de meest gewaardeerde talen geworden om te leren. Of u het nu nodig hebt voor uw werk, of omdat u gewoon wilt genieten van spreekcomfort tijdens uw vakantie in Franstalige landen, wij zullen u begeleiden door de verschillende stadia van het leren van deze prachtige taal.

Frans wordt beschouwd als een van de moeilijkste Europese talen vanwege de grammatica, de spelling en de snelheid van de gesproken taal. Frans leren in diepe ontspanning/onder hypnose helpt u echter om alle ongebruikelijke nasale geluiden die zo typerend zijn voor de taal te horen en uit te spreken, evenals uw vertrouwd te maken met het enorme verschil tussen geschreven Frans en gesproken Frans.

Inderdaad, niet alleen zullen moedertaalsprekers van het Frans zeer snel spreken, maar zij zullen ook woorden “eten”, die Fransen heel anders spreken dan de manier waarop het is geschreven. “Je suis au café” wordt zo “Chui au café”.

Met onze manier van leren, zult u in staat zijn om zelfverzekerd en comfortabel te worden met dergelijke uitdagingen, en u zult leren net als een kind die zijn moedertaal leert, wat efficiënt, moeiteloos en lonend is.