Leer Engels in diepe ontspanning/onder hypnose

Universeel gebruikt, is het ook de taal van computers, van code en bijna iedereen heeft tegenwoordig een basiskennis van de Engelse taal nodig omdat het de meest gesproken lingua franca in de moderne wereld is geworden.

Het is echt een buitengewone taal, rijk en flexibel met een vocabulaire afgeleid van veel verschillende bronnen en bezaaid met Franse, Duitse en Italiaanse woorden. Het heeft ook zijn zwakheden, zoals bijvoorbeeld woorden die anders gespeld zijn en verschillende dingen betekenen maar op dezelfde manier worden uitgesproken…

Vloeiend gesproken communicatie is echter bijzonder eenvoudig en met onze leermethode wordt u snel begrepen door Engelstaligen. U zult zelfs het genoegen hebben om te ontdekken dat u ook snelle gesprekken begrijpt.

Als u helemaal opnieuw begint, word u gestaag begeleid om een ​​sterke basis van de taal te verwerven en als u al een goede kennis van het Engels heeft en het wilt verbeteren, zullen we uw accent perfectioneren en u eindeloze uitdrukkingsmogelijkheden bieden over onderwerpen van uw keuze.