Leer Arabisch in diepe ontspanning/onder hypnose

Of u nu Arabisch nodig heeft voor uw werk, in het dagelijks leven of omdat u gewoon affiniteit voelt met een van de vele Arabisch sprekende culturen, wij begeleiden u door de fasen van het leren van deze prachtige taal.

Arabisch is een centrale semitische taal, nauw verwant aan het Aramees en Hebreeuws. Het brengt een diepte van betekenis en emotie over, ongeëvenaard door vele talen. Het ontwikkelde zich via een overwegend orale en poëtische traditie die floreerde op het Arabische schiereiland vóór de opkomst van de islam en een gecodificeerd Arabisch schrift.

Een van de eigenschappen die het Arabisch uniek en moeilijk te leren maakt, is dat het schrijfsysteem niet dat van een alfabet volgt, maar dat van een abjad, een systeem waarin elke letter een medeklinker is en waar klinkers niet zijn geschreven. Waarbij de spreker zelf de klinkers moet voorzien met behulp van klinkertekens. Het leren van de Arabische Abjad is een belangrijke stap in het leren van de taal en met onze methode in diepe ontspanning/onder hypnose zal het proces van het leren van die tekens veel eenvoudiger en efficiënter worden.

De geluiden van de taal lijken moeilijk voor een Nederlandstalige spreker, vooral omdat sommige van hen niet in andere talen behalve het Arabisch bestaan. De lessen in diepe ontspanning/onder hypnose zullen echter uw oren openen zodat u alle geluiden van de taal gemakkelijk en precies kunt horen en uitspreken. Uw begrip en spreekvaardigheden zullen zich snel en moeiteloos ontwikkelen.

Arabisch is een taal die ook bekend staat om zijn immense woordenschat. Het bevat bijvoorbeeld ten minste 11 woorden voor liefde en elk van hen brengt een ander stadium van het proces van vallen of verliefd zijn over. Maar het uitgebreide vocabulaire van het Arabisch is niet alleen beperkt tot de wereld van poëzie en literatuur. Het bevat bijvoorbeeld meer dan honderd woorden om kamelen te beschrijven. Dit kan uitdagend lijken, maar met lessen in diepe ontspanning/onder hypnose is het leren van woorden echt kinderspel.

Onze cursussen zullen u inspireren met de schoonheid en de diepte van de taal, en u zult genieten van het proces van moeiteloos leren, snel vooruitgang boeken en de Arabische taal meer en meer beheersen, of u nu net begint of de beheersing van de taal wilt perfectioneren.